AcasăLifestyleBusinessIndonezia a devenit prima ţară care a autorizat vaccinul anti-COVID-19 al companiei...

Indonezia a devenit prima ţară care a autorizat vaccinul anti-COVID-19 al companiei americane Novavax

-

Indonezia a devenit prima ţară care a autorizat vaccinul anti-COVID-19 al companiei americane Novavax, informează AFP.

Vaccinul va fi produs de Serum Institute of India (SII) şi va fi comercializat sub numele Covovax, a anunţat luni compania americană.

Acest tip de vaccin utilizează o tehnologie diferită de cea folosită pentru vaccinurile deja autorizate la scară largă în lume. Este un aşa-numit vaccin „subunitar”, pe bază pe proteine care declanşează un răspuns imunitar, fără virus.

El poate fi păstrat la o temperatură cuprinsă între 2 şi 8 grade Celsius, ceea ce poate facilita distribuirea sa, mai ales în ţările mai puţin dezvoltate.

„Această primă autorizare a vaccinului Novavax împotriva COVID-19 ilustrează angajamentul nostru pentru un acces global echitabil şi va satisface o nevoie vitală pentru Indonezia, care, în ciuda faptului că este a patra cea mai populată ţară din lume, continuă să lucreze pentru a oferi suficiente vaccinuri populaţiei sale”, a declarat într-un comunicat Stanley Erck, preşedintele companiei.

mai mult la  /www.agerpres.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...