AcasăIndonesiaUn bărbat din Jakarta bolnav de COVID s-a deghizat în soția lui...

Un bărbat din Jakarta bolnav de COVID s-a deghizat în soția lui ca să poată zbura cu avionul

-

Un bărbat din Indonezia a fost arestat după ce s-a deghizat în soția sa pentru a urca într-o cursă aeriană, relatează CNN. El a fost identificat doar cu inițialele „DW” și s-a îmbarcat pe un zbor intern al Citilink, de la Jakarta la Ternate, purtând un niqab – îmbrăcăminte tradițională musulmană, care acoperă fața, lăsând la vedere doar ochii.

Deși bărbatul fusese depistat pozitiv la COVID, soția sa a avut rezultat negativ. El s-a folosit de actele ei de identitate și de rezultatul negativ al testului PCR pentru a urca în avion de pe aeroportul Halim Perdana Kusuma din Jakarta.

Greșeala comisă de bărbat Bărbatul a fost descoperit în timpul zborului, când a renunțat la hainele femeiești. O însoțitoare de bord a spus autorităților că „DW” a intrat la toaletă și a ieșit de acolo în haine bărbătești. Ea a notificat autoritățile aeroportuare din Ternate, care au reținut pasagerul la debarcarea din avion.

Citeşte întreaga ştire: Un bărbat cu COVID s-a deghizat în soția lui ca să poată zbura cu avionul. Cum a fost descoperit

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read